Kako postati Kolektivni kupac?

Pored svih prethodnih pogodnosti koje ostvarujete registracijom na www.isplatise.ba ne propustite iskoristiti priliku i postati kolektivni kupac te ostvariti dodatnih 5% popusta pri svakoj kupovini.

Kolektivni kupac može biti bilo koja osoba koja je dio nekog kolektiva, kao što su npr. uposlenici u firmi, članovi neke organizacije, udruženja, kluba i sl.

Potrebni koraci da postanete kolektivni kupac su sljedeći:

Pošaljite nam e-mail, SMS, Viber ili WhatsApp poruku ili pišite na Facebook mesenger sa sadržajem vašeg imena i prezimena, emaila i naziv kolektiva za koji ćete ubuduće vršiti narudžbe tj. online kupovinu (npr: naziv kolektiva firme u kojoj radite, udruženja čiji ste uposlenik ili član, institucije ili kluba kojem pripadate…). Sve što nam dostavite, naravno možete iskomunicirati i s upravom i nadležnima u vašem kolektivu.

Također, kolektivni kupci mogu biti i naši penzioneri/umirovljenici. Potrebno je da nam uz navedene podatke dostave datum rođenja koji potvrđuje starost iznad 65 godina ili fotografiju čeka od penzije/mirovine.

Nakon dostavljenih podataka, poslat ćemo vam email s uputama (koje se nalaze u nastavku teksta) kako da koristite povlasticu kolektivnog kupca i ostvarujete popuste pri online kupovini na www.isplatise.ba

  1. Nakon potvrde od kolektiva IsplatiSe da ste postali kolektivni kupac, možete izvršiti vašu prvu online narudžbu na www.isplatise.ba

 

2.Kada ste napunili vašu online košaricu i odlučili da dovršite narudžbu, pređite na unos traženih podataka. Prije unosa podataka možete kliknuti dugme ‘’Imate kupon? – Kliknite ovdje za unos kupona’’. Na tu poziciju ukucajte kod kupona koji vam je dodijeljen emailom kao kolektivnom kupcu.

 

3.Nakon unosa koda kupona možete unijeti tražene podatke i dovršiti narudžbu. Popust će vam se automatski obračunati i vaš će račun biti umanjen za vrijednost kupona.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Meni