Kako do prvog novca od prodaje na isplatise.ba

Dobrodošli na naš web shop www.isplatise.ba

Nakon što ste otvorili našu stranicu, potrebno je da se registrujete. Registracija je potpuno jednostavna i ne oduzima puno vremena, naš tim je na raspolaganju ako ti je pomoć pri registraciji potrebna.

 

Nakon registracije, putem e-mail adrese potvrdite svoj račun. Odlično ste to odradili, sada ste naš korisnik! Napomena, nakon registracije na prvu kupovinu imaš kupon od -5KM na prvu narudzbu! 😻

 

Nakon što ste postali naš korisnik, prijavite se na svoj račun. Otvorite stranicu www.isplatise.ba; klikni na ‘Moj račun’ a potom na upravljačkoj ploči izaberi ‘Affiliate’ Nakon što ste izabrati ‘Affiliate’ kliknite na obrazac za registraciju. Unesite ime, prezime, broj telefona i prihvatite uslove korištenja. Ako ste sve dobro odradili, dobit ćete poruku koja glasi : “ Prijava je uspješno poslana. Administrator stranice pregledat će vašu prijavu i ubrzo će vam se javiti putem e-pošte. Također možete provjeriti status svoje prijave tako da se prijavite na svoj račun. “ Vaš račun će od strane tima Isplatise.ba biti aktiviran u što kraćem vremenskom roku.

 

Nakon što Vaš račun bude aktiviran, ponovo kliknite na ‘Affiliate’ i tu Vas čeka pristup alatima za prodaju proizvoda i zaradu.

 

 

Da bi aktivirali svoj račun i imali mogućnost pratiti svoju zaradu bitno je da odabere način plaćanja klikom na ‘ kliknite ovdje’. U novom prozoru koji Vam ss otvorio, upišite: KUPON ili DIREKTNO

 

 

Kad ste izabrali jednu od te dvije opcije, sledeći koraci su:
1. Affiliate alati —> Affiliate linkovi; gdje dobijate opciju da generišete svoj link. Ispod opcije generirajte vezu na temelju; birate link za određen proizvod ili cijelu stranicu.
2. Ukoliko ste odabrali link za cijelu stranicu, Vaša zarada se temelji na ukupnoj prodaji prizvoda sa stranice.
3. Ukoliko ste odabrali link za određen proizvod, Vaša zarada se temelji samo na prodaji tog jednog proizvoda.
Nakon što ste izabrali svoj link, sami birate kako ćete ga dijeliti sa svojim prijateljima. Možete ga dijeliti na svojim društvenim mrežama, slati u inbox, sms porukama.. ali cilj da Vaši prijatelji kupuju preko Vašeg linka kako bi Vi imali zaradu.

1 Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Meni