Dobrodošli na web stranicu isplatise.ba (u daljem tekstu “Web stranica”). Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i sigurnosti podataka. Ova Politika privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke tokom korištenja Web stranice.

1. Prikupljanje podataka

1.1. Prikupljamo određene lične podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na, ime, prezime, adresu, broj telefona i e-poštu, tokom procesa registracije, naručivanja ili komunikacije s nama.

1.2. Automatski prikupljamo određene tehničke informacije, uključujući IP adresu, vrstu uređaja, pregledača i informacije o kolačićima, kako bismo poboljšali iskustvo korisnika.

2. Upotreba podataka

2.1. Vaši lični podaci koriste se za obradu narudžbina, pružanje usluga podrške i informisanje o proizvodima i promocijama.

2.2. Tehničke informacije koriste se za analizu ponašanja korisnika i poboljšanje funkcionalnosti i sadržaja Web stranice.

3. Dijeljenje podataka

3.1. Vaši lični podaci mogu se deliti s trećim stranama samo u meri u kojoj je to neophodno za pružanje usluga, kao što je dostava proizvoda.

3.2. Podaci se mogu deliti i u skladu sa zakonskim obavezama ili radi zaštite prava, imovine i bezbednosti.

4. Sigurnost podataka

4.1. Primenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacione mjere kako bismo zaštitili vaše lične podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili zloupotrebe.

5. Kolačići (Cookies)

5.1. Web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja funkcionalnosti i pružanja personaliziranog iskustva korisnika.

6. Prava korisnika

6.1. Korisnici imaju pravo zatražiti pristup, ispravku ili brisanje svojih ličnih podataka. Takođe, mogu se odjaviti od primanja marketinških poruka.

7. Promjene u Politici privatnosti

7.1. Politika privatnosti može se povremeno mijenjati. Svaka promjena bit će objavljena na Web stranici.

8. Kontakt informacije

8.1. Za pitanja ili komentare u vezi s Politikom privatnosti, možete nas kontaktirati putem [info@isplatise.ba].

Meni