Kolačići (eng. “cookies”) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju (kao što su računalo, pametni telefon ili tablet) kada posjećujete našu web stranicu. Kolačići nam pomažu da poboljšamo funkcionalnost i korisničko iskustvo našeg web mjesta, kao i pružanje relevantnih informacija i ponuda.

Kada prvi put posjetite našu web stranicu, pojavit će se obavijest o kolačićima koja će vam omogućiti odabir prihvatanja ili odbijanja korištenja kolačića. Vaše prihvatanje nam omogućuje da postavimo kolačiće na vaš uređaj.

Korištenjem naše web stranice, pristajete na korištenje kolačića u skladu s ovim obavještenjem o kolačićima. Ako ne želite prihvatiti kolačiće, možete ih odbiti promjenom postavki svog preglednika. Međutim, odbijanje kolačića može utjecati na funkcionalnost web stranice i ograničiti pristup određenim značajkama.

Kolačići koje koristimo na našoj web stranici mogu biti:

  1. Strogo nužni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za pružanje osnovnih funkcionalnosti našeg web mjesta. Bez tih kolačića, određene značajke ne bi bile dostupne.
  2. Analitički kolačići: Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu, kao što su broj posjeta, izvor posjeta i stranice koje najviše posjećujete. Te informacije nam pomažu u analizi i poboljšanju performansi naše web stranice.
  3. Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići omogućuju web stranici da zapamti odabrane postavke i pruži poboljšano personalizirano iskustvo. Na primjer, mogu se koristiti za zapamćivanje vašeg jezika ili regije.
  4. Oglašivački kolačići: Ovi kolačići se koriste za praćenje vaših aktivnosti na web stranici i pružanje ciljanih oglasa temeljenih na vašem interesu. Oni također ograničavaju broj prikaza istog oglasa i pomažu mjeriti učinkovitost marketinških kampanja.

Molimo da imate na umu da treće strane (poput oglašivača) također mogu postavljati kolačiće putem naše web stranice. Mi nemamo kontrolu nad tim kolačićima i ne snosimo odgovornost za njihovo korištenje. Preporučujemo da pročitate politike privatnosti trećih strana kako biste bolje razumjeli kako oni koriste kolačiće.

Vaša upotreba naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem kolačića. Ako želite povući svoj pristanak ili imate bilo kakva pitanja u vezi s našim korištenjem kolačića, slobodno nas kontaktirajte putem podataka za kontakt navedenih u našim Općim uvjetima poslovanja.

Meni