Vaš užitak u šoljici: Otkrijte svijet vrhunske kafe sa Instant Classic i Gold

Kafa – to je više od napitka, to je ritual, to je trenutak za sebe u danu koji je često preplavljen obavezama. Za mnoge od nas, dan ne može da počne bez šoljice omiljenog napitka. Kafa je tu da nas probudi, da nas oraspoloži, da nas ugrije. Ali, kafa može biti i mnogo više od toga, pogotovo kada je riječ o kafi vrhunske kvalitete koja vam daje priču.

U ponudi su trenutno dvije nove kafe ‘brenda ‘Daje ti priču’ – Instant Classic i Instant Gold, pored domaće kafe koja je također u ponudi. Ove kafe donose novu dimenziju uživanja u kafi. Sa svojim jedinstvenim ukusom i aromom, one pružaju pravo bogatstvo za sva čula.

Kvalitet ovih kafa je neupitan. Izrađene su od najfinijih zrna kafe, pažljivo odabranih i obrađenih da bi se dobila savršena šolja kafe. Svaki gutljaj ove kafe je pravo putovanje kroz različite ukuse i arome.

 

Na www.isplatise.ba trenutno su u toku akcije 1+1 gratis i drugi promo paketi kafe. Uz kupljenu kafu dobijate i GRATIS slatikiše po izboru, što čini ovu ponudu još privlačnijom. Dostava za prvu kupovinu s registracijom na web shopu je samo 2KM.

Registrovani kupci imaju niz pogodnosti kao što su sakupljanje bodova za svaku kupovinu od 3% do 10%, dodatni poklon za svaku kupovinu u kategoriji ‘Darivanje’ ili besplatna za račun od 140KM plus. Također, postoji mogućnost zarade od preporuke prijatelja – affiliate program.

Uživajte u svakom gutljaju svoje omiljene kafe i iskoristite sve pogodnosti koje vam pruža www.isplatise.ba. Jer, kafa nije samo napitak, kafa je doživljaj, kafa vam daje priču svakog dana.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Meni