Često postavljena pitanja

OSNOVE KUPOVINE

Kako da kupujem na www.isplatise.ba?

Tako što u tražilicu svog internet pretraživača ukucate www.isplatise.ba gdje po kategorijama imate razvrstane artikle. Ispod svakog artikla imate opciju "ubaci u korpu" i klikom na tu opciju određeni artikal ubacujete u svoju online korpu na web shopu.

U koje dijelove BiH dostavljate artikle?

Artikle dostavljamo u sve dijelove širom Bosne u Hercegovine.

Za koliko vremena nakon narudžbe mogu očekivati pošiljku na mojoj adresi?

Artikle koje poručite na www.isplatise.ba šaljemo brzom poštom svakim radnim danom nakon konačno zaključene narudžbe. Narudžbu od dana pošiljke možete očekivati naredni radni dan.

Koja je cijena dostave narudžbe?

Redovna dostava narudžbe košta 12KM.

Tko i kako dostavu narudžbe može platiti samo 2KM?

Kupac koji prvi put kupuje na www.isplatise.ba prvu dostavu može platiti samo 2KM ako se registruje na web shop te kao registrovani kupac preko svog računa napravi prvu narudžbu na web shopu. Na kraju narudžbe vaš račun će se umanjiti za -10KM, što znači da će vas dostava koštati samo 2KM.

REGISTRACIJA I POKLONI

Kako da se registrujem kao kupac na www.isplatise.ba?

Možete se registrovati putem linka https://isplatise.ba/moj-racun/ Ako imate komplikacija ili vam je potrebna pomoć da se registrujete kontaktirajte nas putem FB poruke ili na viber 063 125 125

Kako da osvojim poklon/dar tokom kupovine na www.isplatise.ba?

Za svaku kupovinu na našem web shopu ostvarujete pravo na izbor dara. Izbor dara zavisi od iznosa vašeg ukupnog računa, a možete ga izabrati na opciji "darivanje" na ovom linku www.isplatise.ba/darivanje/

POGODNOSTI NA REGISTRACIJU

Kakve pogodnosti ostvarujem kao registrovani kupac na www.isplatise.ba?

Kao registrovani kupac na našem web shopu osim što za prvu kupovinu ostvarujete dostavu od samo 2KM, tokom svake kupovine skupljate bodove koje možete koristiti pri sljedećoj kupovini za umanjenje računa.

Kakve pogodnosti ostvarujem kao registrovani kupac na www.isplatise.ba?

Kao registrovani kupac možete postati i kolektivni kupac za neku grupu, organizaciju, udruženje ili kolektiv drugih kupaca za koje ćete vi kupovati preko svog računa na web shopu i tako ostvarivati 5% popusta za svaku kupovinu. Više na: www.isplatise.ba/blog/2023/08/25/kako-postati-kolektivni-kupac/.

Kakve pogodnosti ostvarujem kao registrovani kupac na www.isplatise.ba?

Također možete iskoristiti pogodnosti tako što ćete zarađivati od direktne preporuke našeg web shopa vašim prijateljima. Vi ćete imati vlastiti link putem kojeg će kupovati vaši prijatelji, a na vašem računu će od svake kupovine vašeg prijatelja biti vidljiva vaša zarada koju možete koristiti pri svojim narudžbama. Više na: https://isplatise.ba/blog/2023/06/20/kako-do-prvog-novca-od-prodaje-na-isplatise-ba/

PROIZVODI

Odakle su vaši proizvodi poput vina, sira, i suhomesnatih proizvoda?

Svi naši proizvodi poput vina, rakije, sira, suhomesnatih proizvoda, špeka, kobasica su isključivo domaći proizvodi iz Hercegovine proizvedeni od najboljih plodova i po najboljim recepturama.

Jesu li artikli koji- se prodaju na www.isplatise.ba jeftiniji nego u drugim prodavnicama i shopovima

DA. Artikli koje možete kupiti na www.isplatise.ba su provjereno isplativiji za kupovinu nego u drugim prodavnicama do 30%.

Kako mogu platiti naručene artikle?

Naručene artikle na www.isplatise.ba možete platiti tokom preuzimanja narudžbe na svojoj adresi ili putem bankovnog računa. Opcija koju želite je ponuđena na kraju svake narudžbe i izaberete je samo jednim klikom.
Tu smo da pomognemo ! Kontaktiraj nas!

Meni