529133 SPOMENAR GABBY’S DOLLHOUSE

7,50 KM

In stock

Spomenar Gabby’s Dollhouse je savršen za čuvanje najdražih uspomena uz omiljene likove iz serije Gabby’s Dollhouse, idealan za djecu koja vole kreativno izražavanje.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,23 Bodovi!

Bar kod: 5905523618808 Kategorija:

Spomenar Gabby’s Dollhouse donosi čaroliju i veselje iz popularne serije Gabby’s Dollhouse u dječji svijet uspomena. Ovaj prekrasno dizajnirani spomenar omogućava djeci da zabilježe svoje najdraže trenutke, fotografije, crteže i poruke uz omiljene likove iz serije.

Spomenar je izrađen od kvalitetnih materijala, s tvrdim koricama koje pružaju dugotrajnu zaštitu svim dragocjenim uspomenama. Unutrašnjost spomenara sadrži raznolike stranice sa zanimljivim dizajnom, uključujući predloške za pisanje, crtanje i lijepljenje fotografija. Svaka stranica odiše šarenilom i živopisnim motivima Gabby’s Dollhouse, potičući dječju maštu i kreativnost.

Djeca mogu koristiti ovaj spomenar kao dnevnik, album za slike ili mjesto za čuvanje važnih bilješki i poruka od prijatelja i obitelji. Spomenar Gabby’s Dollhouse je idealan za rođendane, praznike ili kao poseban poklon za svaku priliku.

Spomenar Gabby’s Dollhouse je ne samo alat za čuvanje uspomena, već i izvor beskrajne zabave i kreativnosti za svako dijete koje voli svijet Gabby’s Dollhouse.

Ostavi prvi recenziju na “529133 SPOMENAR GABBY’S DOLLHOUSE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

529133 SPOMENAR GABBY'S DOLLHOUSE

529133 SPOMENAR GABBY'S DOLLHOUSE