528371 BOJE ZA LICE 6/1

4,10 KM

In stock

Set boja za lice 6/1 savršen je za dječje zabave i maškare, sadrži šest sigurnih i lako perivih boja.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,12 Bodovi!

Bar kod: 5905523618280 Kategorija:

Set boja za lice 6/1 idealan je za sve vrste dječjih zabava, maškara i kreativnih igara. Ovaj set sadrži šest različitih boja koje su sigurne za upotrebu na koži i lako se peru, omogućujući djeci i odraslima da se zabave bez brige o trajnim mrljama.

Boje su dermatološki testirane i hipoalergene, što ih čini prikladnima čak i za najosjetljiviju kožu. Svaka boja dolazi u praktičnom stick formatu, što olakšava njihovo nanošenje i miješanje kako bi se postigli željeni efekti. Set uključuje osnovne boje koje se mogu koristiti samostalno ili kombinirati za stvaranje raznolikih dizajna.

Ovaj set boja za lice idealan je za stvaranje različitih lica, uključujući životinje, superheroje, princeze i mnoge druge zabavne likove. Također je savršen za upotrebu na rođendanima, školskim priredbama, karnevalima i svim drugim događanjima gdje se traži dodatna doza kreativnosti i zabave.

Set boja za lice 6/1 potiče kreativnost i maštovitost kod djece, omogućujući im da se izraze kroz umjetnost i igru. Zahvaljujući jednostavnom korištenju i sigurnom sastavu, roditelji mogu biti sigurni da su njihova djeca u dobrim rukama dok se zabavljaju.

Ostavi prvi recenziju na “528371 BOJE ZA LICE 6/1”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

528371 BOJE ZA LICE 6/1

528371 BOJE ZA LICE 6/1