526725 BOJANKE FUN FASHION 32lista ,8 listova naljepnica

8,20 KM

In stock

Bojanka Fun Fashion od Pangrafa sadrži 32 lista za bojanje i 8 listova naljepnica, omogućujući djeci i odraslima da istraže svoju kreativnost kroz modu.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,25 Bodovi!

Bar kod: 8716745023328 Kategorija:

Bojanka Fun Fashion od Pangrafa savršena je za sve ljubitelje mode koji žele izraziti svoju kreativnost. Ova bojanka sadrži 32 lista prepunih zanimljivih modnih ilustracija koje čekaju da budu obojane. Uz to, bojanka dolazi s 8 listova naljepnica koje možete koristiti za ukrašavanje svojih kreacija ili drugih predmeta.

Ilustracije u bojanki prikazuju raznolike modne stilove, uključujući odjeću, obuću, dodatke i modne scene, potičući djecu i odrasle da istraže različite kombinacije boja i dizajna. Ovo je idealan način za razvoj umjetničkih vještina, poticanje mašte i opuštanje kroz kreativnu igru.

Bojanka Fun Fashion također je odličan poklon za sve kreativce i ljubitelje mode, pružajući im satima zabave i mogućnost da stvore jedinstvene modne kreacije. Zahvaljujući dodatnim listovima s naljepnicama, korisnici mogu dodati dodatni sjaj svojim dizajnima ili ih koristiti za ukrašavanje bilježnica, dnevnika i drugih predmeta.

Ostavi prvi recenziju na “526725 BOJANKE FUN FASHION 32lista ,8 listova naljepnica”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

526725 BOJANKE FUN FASHION 32lista ,8 listova naljepnica

526725 BOJANKE FUN FASHION 32lista ,8 listova naljepnica