4121 LAK ZA NOKTE PINK BANG 7ml

8,90 KM

In stock

Safe ‘n’ Beautiful lak za nokte Pink Bang 7 ml je dječji lak za nokte koji se ističe svojom sigurnom formulom, namijenjenom za nježnu dječju kožu i nokte. Ovaj proizvod obično ima blage sastojke i formulaciju koja je bezopasna za djecu, čineći ga pogodnim za kreativnu igru i eksperimentiranje s bojama noktiju uz roditeljski nadzor.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,27 Bodovi!

Bar kod: 5200384517285 Kategorija:

Safe ‘n’ Beautiful Lak za nokte Pink Bang   7 ml je posebno formuliran dječji lak za nokte koji kombinira sigurnost, kvalitetu i zabavu. Ovaj proizvod je namijenjen da bude nježan prema osjetljivim dječjim noktima i koži, nudeći istovremeno širok spektar boja koje će zadovoljiti maštu i kreativnost mladih korisnika.

Formulacija ovog laka za nokte je pažljivo osmišljena kako bi bila bezopasna i neiritirajuća, pogodna za dječje nokte koje je važno čuvati i štititi. Boje su živahne i atraktivne, prilagođene da privuku pažnju djece i da budu jednostavne za nanošenje.

Pakiranje od 7 ml omogućuje dugotrajnu upotrebu, pružajući roditeljima mir uma zbog sigurnosti proizvoda, dok istovremeno omogućava djeci da uživaju u zabavnom iskustvu eksperimentiranja s raznim bojama na svojim noktima. Safe ‘n’ Beautiful  lak za nokte  Pink Bang  je idealan izbor za sve roditelje koji traže siguran, visokokvalitetan proizvod za dječje nokte, istovremeno potičući kreativnost i zabavu svoje djece.

Ostavi prvi recenziju na “4121 LAK ZA NOKTE PINK BANG 7ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

4121 LAK ZA NOKTE PINK BANG 7ml

4121 LAK ZA NOKTE PINK BANG 7ml