1942-1 BLOK ZA LIKOVNO 3

1,35 KM

In stock

Blok za likovno Kick 3 je dizajniran za kreativno izražavanje kroz različite tehnike crtanja i slikanja. Idealan je za sve uzraste, pružajući dovoljno prostora za umjetničko istraživanje i razvoj vještina bez brige o kvaliteti papira.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,04 Bodovi!

Bar kod: 8600101829368 Kategorija:

Dimenzije bloka su standardne za školsku upotrebu, pružajući dovoljno prostora za kreativno istraživanje i razvoj likovnih vještina. Neki blokovi mogu imati spiralnu uvezanost ili tvrde korice radi bolje podrške tijekom rada na umjetničkim projektima.

Papir je  srednje debljine, što osigurava da je pogodan za crtanje i bojanje bez probijanja boje ili vlage. To je važno za očuvanje umjetničkih radova tijekom vremena i omogućava učenicima da se fokusiraju na svoju kreativnost bez brige o kvaliteti papira.

Blok za likovno Kick 3 je idealan izbor za sve uzraste u školama i umjetničkim radionicama jer pruža sigurnu platformu za izražavanje i razvijanje umjetničkih sposobnosti. Ova vrsta bloka potiče eksperimentiranje s različitim medijima i tehnikama te pomaže učenicima da izraze svoje ideje i osjećaje kroz umjetnost.

Ostavi prvi recenziju na “1942-1 BLOK ZA LIKOVNO 3”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

1942-1 BLOK ZA LIKOVNO 3

1942-1 BLOK ZA LIKOVNO 3