16443 FOLIJSKI BALON BIRTHDAY

7,95 KM

In stock

Folijski balon Birthday, idealan za proslave rođendana. Visokokvalitetan, živopisnih boja i dugotrajan, savršen za dekoraciju.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,24 Bodovi!

Bar kod: 071444164375 Kategorija:

Folijski balon Birthday je savršen dodatak za svaku rođendansku proslavu, donoseći radost i svečani duh svakom događaju. Ovaj visokokvalitetni balon izrađen je od izdržljivog folijskog materijala koji osigurava dugotrajnost i otpornost na probijanje, čineći ga savršenim za unutarnju i vanjsku upotrebu. S živopisnim bojama i atraktivnim dizajnom koji uključuje šarene motive i natpis Happy Birthday, ovaj balon odmah privlači pažnju i stvara veselu atmosferu.

Balon se može jednostavno napuniti helijem ili zrakom, a zahvaljujući praktičnom ventilu, zrak neće lako izlaziti, što omogućuje da balon zadrži svoj oblik i lebdi dugo vremena. Idealan je za dekoraciju prostora, bilo da se radi o kućnim zabavama, rođendanskim piknicima ili velikim proslavama u dvoranama. Također, ovaj folijski balon može biti izvrsna nadopuna poklonu, dodajući posebnu notu svakom daru. Uz folijski balon Birthday, svaka rođendanska proslava postaje nezaboravna i ispunjena radošću.

Ostavi prvi recenziju na “16443 FOLIJSKI BALON BIRTHDAY”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

16443 FOLIJSKI BALON BIRTHDAY

16443 FOLIJSKI BALON BIRTHDAY