Lisa hercegovački pršut svatovski komadi cca. 2,6 – 2,8kg
86,55 KM
Lisa Hercegovački pršut svatovski komadi izrađen je po tradicionalnoj recepturi, koja uključuje dvije faze proizvodnje i zrenja minimalno 12-18 mjeseci. U početnoj fazi, svježa sirovina se soli, zatim se preša te se pršut suši i dimi. Nakon sušenja i dimljenja, pršut zrije 12-18 mjeseci, što mu daje jedinstven i bogat okus. Druga faza uključuje konfekcioniranje, što obuhvaća narezivanje, vakuumiranje, pakiranje, skladištenje te distribuciju gotovih proizvoda. Ovaj pršut dolazi u komadima težine cca 2,5 kg. Čuvati na temperaturama do +8°C radi očuvanja kvalitete.
- Dugotrajno zrenje: Zrije minimalno 12-18 mjeseci, što pridonosi bogatom okusu i kvaliteti.
- Tradicionalna proizvodnja: Proizvodnja u dvije faze uključuje soljenje, prešanje, sušenje, dimljenje, te konfekcioniranje.
- Visokokvalitetna sirovina: Izrađen od pažljivo odabranog svinjskog mesa.
- Optimalno čuvanje: Čuvanje na temperaturama do +8°C kako bi se očuvala svježina i kvaliteta.
Dodatne informacije
Težina | 2,6 kg |
---|
Recenzije
Još nema recenzija.