529137 PLASTELIN GABBY’S DOLLHOUSE

5,40 KM

In stock

Plastelin Gabby’s Dollhouse donosi beskrajnu zabavu i kreativnost uz omiljene likove iz serije, potičući djecu na maštovitu igru i stvaranje.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,16 Bodovi!

Bar kod: 5905523618846 Kategorija:

Plastelin Gabby’s Dollhouse savršen je za djecu koja vole kreirati, oblikovati i izražavati svoju maštu. Inspiriran popularnom serijom Gabby’s Dollhouse, ovaj set plastelina omogućava mališanima da stvore vlastiti svijet uz pomoć likova i motiva iz omiljene serije.

Set plastelina uključuje raznolike boje i dodatke koji potiču djecu na kreativnost. Mekana i lako oblikovana tekstura plastelina omogućava jednostavno modeliranje, što je idealno za male ruke. Djeca mogu oblikovati likove, predmete i scene iz Gabby’s Dollhouse ili kreirati potpuno nove i originalne kreacije.

Svaka boja plastelina dolazi u praktičnom pakiranju, osiguravajući dugotrajnost i svježinu materijala. Set je također prilagođen djeci, ne sadrži štetne tvari i siguran je za igru. Osim što pruža zabavu, igra s plastelinom razvija fine motoričke vještine, koordinaciju ruku i očiju te potiče kreativno razmišljanje i rješavanje problema.

Djeca će uživati u satima zabave oblikujući razne figure i scenarije iz serije Gabby’s Dollhouse. Set također potiče zajedničku igru, omogućavajući djeci da dijele svoje kreacije i surađuju s prijateljima i obitelji.

Plastelin Gabby’s Dollhouse idealan je za rođendanske poklone, posebne prigode ili jednostavno kao alat za svakodnevnu zabavu i učenje. Uz omiljene likove i šarene boje, ovaj set plastelina pruža djeci priliku da urone u svijet mašte i stvaranja, čineći svaku igru posebnom i nezaboravnom.

Ostavi prvi recenziju na “529137 PLASTELIN GABBY’S DOLLHOUSE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

529137 PLASTELIN GABBY'S DOLLHOUSE

529137 PLASTELIN GABBY'S DOLLHOUSE