528947 MJEHURIĆI GABBY’S DOLLHOUSE 55 ml

1,65 KM

In stock

Mjehurići Gabby’s Dollhouse 55 ml pružaju zabavu i igru s omiljenim likovima iz popularne serije, idealni za djecu svih uzrasta.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,05 Bodovi!

Bar kod: 5905523605464 Kategorija:

Mjehurići Gabby’s Dollhouse 55 ml savršeni su za sve male obožavatelje popularne serije Gabby’s Dollhouse. Ovaj set mjehurića omogućava djeci da se upuste u čarobni svijet mjehurića i uživaju u beskonačnoj zabavi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Set dolazi u praktičnoj bočici od 55 ml s aplikatorom koji omogućava jednostavno stvaranje velikih, dugotrajnih mjehurića. Dizajn bočice s motivima iz Gabby’s Dollhouse dodatno će oduševiti djecu, potičući ih na igru i maštanje. Likovi iz serije, poput Gabby i njezinih prijatelja, prate djecu dok stvaraju čarobne mjehuriće, pružajući im dodatnu radost i veselje.

Uz mjehuriće Gabby’s Dollhouse, svaka igra postaje magična avantura. Pružite svojim mališanima sate zabave i smijeha s ovim nevjerojatnim setom mjehurića. Bočica je kompaktna i jednostavna za nošenje, pa je možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli, osiguravajući da zabava nikada ne prestane.

Ostavi prvi recenziju na “528947 MJEHURIĆI GABBY’S DOLLHOUSE 55 ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

528947 MJEHURIĆI GABBY'S DOLLHOUSE 55 ml

528947 MJEHURIĆI GABBY'S DOLLHOUSE 55 ml