528375 BOJICE ZA LICE 6/1

4,50 KM

In stock

Set bojica za lice 6/1 idealan je za dječje zabave i maškare, sadrži šest sigurnih, hipoalergenih i lako perivih boja.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,14 Bodovi!

Bar kod: 5905523618327 Kategorija:

Set bojica za lice 6/1 savršen je dodatak za sve vrste dječjih zabava, maškara, rođendana i kreativnih igara. Ovaj set sadrži šest različitih boja koje su sigurne za upotrebu na koži, lako se peru i hipoalergene, što ih čini prikladnima čak i za najosjetljiviju kožu.

Svaka bojica dolazi u praktičnom stick formatu, omogućujući jednostavno i precizno nanošenje boje na lice. Set uključuje osnovne boje koje se mogu koristiti pojedinačno ili kombinirati kako bi se stvorili raznoliki i maštoviti dizajni. Boje se lako blendaju, pružajući mogućnost kreiranja detaljnih i vibrantnih lica.

Dermatološki testirane i sigurnosno certificirane, ove bojice osiguravaju da djeca mogu sigurno uživati u kreativnom izražavanju. Bilo da želite stvoriti životinjska lica, superheroje, princeze ili druge zabavne likove, ove bojice za lice omogućit će vam da postignete željeni izgled.

Set bojica za lice 6/1 također je izvrstan za upotrebu na školskim priredbama, karnevalima, festivalima i svim drugim događanjima gdje su potrebni veseli i šareni dodaci. Roditelji mogu biti sigurni da su njihove boje za lice sigurne za dječju kožu i lako se uklanjaju s lica običnim sapunom i vodom.

Ostavi prvi recenziju na “528375 BOJICE ZA LICE 6/1”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

528375 BOJICE ZA LICE 6/1

528375 BOJICE ZA LICE 6/1