2437 OLOVKA SUHA S GUMICOM STAEDTLER NORIS 122 HB

1,10 KM

In stock

Olovka Staedtler Noris 122 HB suha je olovka visoke kvalitete s gumicom na vrhu. Namijenjena je za svakodnevnu upotrebu, školske i uredske potrebe. Karakterizira je pouzdana izrada, glatko pisanje i dobar grip, što je čini popularnim izborom među korisnicima diljem svijeta.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,03 Bodovi!

Bar kod: 4007817132081 Kategorija:

Staedtler Noris 122 HB olovka je klasičan primjer visokokvalitetne olovke koja zadovoljava potrebe širokog spektra korisnika, od učenika i studenata do profesionalaca u uredskom okruženju. Ova olovka kombinira jednostavan, ali elegantan dizajn s izvrsnim performansama pisanja.

Olovka je izrađena od visokokvalitetnog drva koje je lagano, ali izdržljivo, pružajući ugodan osjećaj prilikom korištenja. Njezina HB tvrdoća osigurava glatko pisanje bez previše pritiska na papiru, čineći je pogodnom za različite vrste pisanja – od brzog bilježenja do detaljnog crtanja.

Na vrhu olovke nalazi se gumica koja je korisna za brisanje grešaka ili korekcije crteža, što je posebno važno u školskim i umjetničkim okruženjima. Olovka također dolazi u standardnoj duljini koja je praktična za upotrebu i čuvanje u pisaćim priborima ili futrolama.

Staedtler je poznat po svojoj dugogodišnjoj tradiciji izrade kvalitetnih pisamaćih potrepština, a Noris 122 HB olovka je jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda koji se ističe po pouzdanosti, dugotrajnosti i jednostavnom, ali efikasnom dizajnu. Ova olovka je savršen izbor za svakoga tko cijeni kvalitetu i udobnost pri pisanju.

Ostavi prvi recenziju na “2437 OLOVKA SUHA S GUMICOM STAEDTLER NORIS 122 HB”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

2437 OLOVKA SUHA S GUMICOM STAEDTLER NORIS 122 HB

2437 OLOVKA SUHA S GUMICOM STAEDTLER NORIS 122 HB