18637 VODENE BOJE 12/1

1,95 KM

In stock

Vodene boje Adria su popularan medij za slikanje, idealan za umjetnike svih dobnih skupina zbog jednostavnosti korištenja i bogate boje.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,06 Bodovi!

Bar kod: 3870945005517 Kategorija:

Vodene boje Adria su omiljeni medij za slikanje koji pruža širok spektar mogućnosti umjetničkog izraza. Sastoje se od pigmenta suspendiranog u vodi, što omogućuje laganu aplikaciju boje na papir ili drugu površinu uz dodavanje vode.

Ove boje nude transparentne i svijetle nijanse, lako se miješaju i prilagođavaju, što ih čini idealnim za stvaranje slojeva i postizanje raznih efekata poput prskanja, mokrog učinka ili suptilnih tonova. Vodene boje su pogodne za različite tehnike slikanja kao što su mokro-na-mokro, suho-na-mokro ili detaljno slikanje.

One su popularan izbor među umjetnicima svih dobnih skupina, od djece i hobista do profesionalnih slikara, zbog svoje jednostavnosti korištenja, brzog sušenja i mogućnosti kreiranja živopisnih umjetničkih djela. Vodene boje Adria se također često koriste u edukativne svrhe u školama i umjetničkim radionicama, potičući kreativnost, eksperimentiranje i razvoj umjetničkih vještina.

Ostavi prvi recenziju na “18637 VODENE BOJE 12/1”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

18637 VODENE BOJE 12/1

18637 VODENE BOJE 12/1