186336 PLAYGRO GRIZALICA ŽIRAFA

7,50 KM

In stock

Playgro grizalica Jerry Giraffe je dizajnirana za pružanje olakšanja prilikom izbijanja zubića kod beba, kombinirajući funkcionalnost s atraktivnim dizajnom. Ova žirafa je izrađena od sigurnih materijala koji su prikladni za grickanje i istraživanje malih dječjih usta. Jerry Giraffe dolazi s različitim teksturama koje pružaju olakšanje i potiču razvoj taktilnih sposobnosti kod beba.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,23 Bodovi!

Bar kod: 9321104863362 Kategorija:

Playgro grizalica Jerry Giraffe je više od obične igračke za grickanje – to je specijalno dizajniran proizvod koji pruža olakšanje i zabavu za bebe tijekom faze izbijanja zubića. Dizajnirana s pažnjom prema sigurnosti i udobnosti beba, Jerry Giraffe je izrađena od kvalitetnih materijala koji su sigurni za žvakanje i istraživanje, te je lako očistiti.

Ova grizalica dolazi s raznovrsnim teksturama i površinama koje su posebno osmišljene za masažu desni i umirenje bebine nelagode tijekom izbijanja zubića. Različite teksture također potiču taktilni razvoj bebine osjetljivosti i istraživački duh.

Jerry Giraffe također ima dodatne značajke poput zvečke ili drugih zvukova unutar sebe, što privlači pažnju djeteta i potiče rani razvoj slušnih sposobnosti. Osim toga, njezin ergonomski dizajn omogućuje lako držanje malim rukama, potičući tako razvoj motoričkih vještina.

Ova grizalica nije samo funkcionalna – ona je i simpatična i zabavna za bebe. Njezin dizajn u obliku žirafe s veselim bojama i atraktivnim detaljima čini je privlačnom igračkom koja će sigurno oduševiti svaku bebu i pružiti im potrebno olakšanje tijekom rasta zubića.

Ostavi prvi recenziju na “186336 PLAYGRO GRIZALICA ŽIRAFA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

186336  PLAYGRO GRIZALICA ŽIRAFA

186336 PLAYGRO GRIZALICA ŽIRAFA