180182-08 LEPRŠAVI UKRASI ZA VJENČANJE BIJELI 30cm,3 kom

5,50 KM

In stock

Lepršavi bijeli ukrasi za vjenčanje, 30 cm, pakiranje od 3 komada. Idealni za dekoraciju prostora, stvarajući romantičan ugođaj.

Kupite ovaj proizvod sada i zaradite 0,17 Bodovi!

Bar kod: 0013051698362 Kategorija:

Lepršavi ukrasi za vjenčanje bijele boje, promjera 30 cm, dolaze u pakiranju od 3 komada i savršen su dodatak za svaki romantičan događaj. Ovi elegantni ukrasi dodaju notu sofisticiranosti i čarolije vašem posebnom danu. Njihov nježan, bijeli dizajn savršeno se uklapa u svaku vjenčanu temu, od klasične do moderne.

Svaki ukras je izrađen od visokokvalitetnog, laganog materijala koji omogućava jednostavno postavljanje i lepršav izgled. Mogu se lako objesiti na strop, zidove ili vanjske prostore, stvarajući predivan vizualni efekt koji će impresionirati vaše goste. Ukrašeni su pažljivo izrađenim detaljima koji reflektiraju svjetlost, dodajući suptilni sjaj vašoj dekoraciji.

Bilo da se koriste za ukrašavanje svadbene sale, vanjskog prostora za ceremoniju ili mjesta za prijem, ovi ukrasi donose eleganciju i svečanost. Njihov dizajn omogućava jednostavno kombiniranje s drugim dekorativnim elementima poput cvijeća, svijeća i svjetlosnih lanaca, čime stvarate harmoničan i romantičan ambijent.

Pakiranje od 3 komada omogućuje fleksibilnost u dekoriranju različitih prostora. Svaki ukras je promjera 30 cm, što je idealna veličina za stvaranje upečatljivog, ali ne prenapadnog vizualnog efekta. Ovi ukrasi su lagani, pa ih možete jednostavno premještati i prilagoditi svojim potrebama.

Lepršavi bijeli ukrasi za vjenčanje ne samo da uljepšavaju prostor, već i doprinose sveukupnoj atmosferi slavlja, stvarajući nezaboravne trenutke koje ćete pamtiti zauvijek. Bilo da ih koristite kao centralne dekoracije ili dodatke za finiširanje vašeg dekora, ovi ukrasi će dodati poseban dodir elegancije i romantike vašem vjenčanju.

Ostavi prvi recenziju na “180182-08 LEPRŠAVI UKRASI ZA VJENČANJE BIJELI 30cm,3 kom”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Reviews

Još nema recenzija.

Meni

180182-08 LEPRŠAVI UKRASI ZA VJENČANJE BIJELI 30cm,3 kom

180182-08 LEPRŠAVI UKRASI ZA VJENČANJE BIJELI 30cm,3 kom